Rusch Inspections

Keuren van hijsmiddelen

Rusch Inspections is gespecialiseerd in het testen en certificeren van kraanblokken, haken, kettingen en overige hijsmiddelen. Rusch beschikt over drie mobiele testbanken met een capaciteit van 5 tot 50 ton. Rusch is een gecertificeerd lid van de vereniging Erkende Keurbedrijven Hefmiddelen (EKH), zowel boven- als onder de haak. Rusch verricht ook NEN 3140 keuringen en levert diverse producten op het gebied van hijsmiddelen waaronder kettingen en hijsbanden. Door nauwe samenwerking met diverse leveranciers zorgt Rusch voor het aanvullen van alle hijsmiddelen.

Inspectie en keuringen van kranen

Het team van keurmeesters is ook gecertificeerd (RAI) voor het keuren van autolaadkranen en voor het keuren van botenliften.

Offshore-activiteiten

Voor offshore-locaties op het Nederlandse continentale plat worden kraanblokken gekeurd, zoals dat ook voor landtoepassingen gedaan wordt. Rusch Inspections keurt containers (ook prototype keur) en levert geijkte testgewichten.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat ook het transport geregeld wordt.

Overheid

Rusch zorgt op locatie voor een test- en certificeerbedrijf door middel van twee mobiele testwagens. Op deze manier kan Rusch bij brandweerkazernes, gemalen en overige overheden alles op locatie keuren en certificeren. Bijbehorende certificaten kunnen direct overhandigd worden. Klanten kunnen ook te allen tijde door middel van een eigen inlognaam op hun eigen beveiligde omgeving op onze website, zijn certificaten opvragen.