Rusch Offshore Services

Rusch Offshore Services is één van de weinige onafhankelijke onderhouds- en servicebedrijven voor offshore-kranen. De inspectie en modificatie van offshore- kranen, zoals die gebruikt worden op booreilanden en productieplatformen op het continentale plat, is dagelijks werk. Rusch heeft een team van gekwalificeerde technici die met hun specialistische equipment 24 uur per dag, zeven dagen per week inzetbaar zijn.

Rusch opereert over de gehele wereld en haar hooggespecialiseerde medewerkers kunnen worden ingevlogen voor het uitvoeren van testen, keuringen en het verhelpen van de meest uiteenlopende storingen en reparaties.

Onderhoudscontracten verlengen levensduur

Van elke kraan en type worden inspectierapporten gemaakt, toegesneden op de kraan. De inspectiebeurten worden op periodieke basis uitgevoerd, onder supervisie en controle van erkende en gecertificeerde autoriteiten zoals Lloyds, DNV, Veritas en andere instellingen.

Mobiele slangencontainer

Rusch is ook in het bezit van een mobiele slangencontainer. Deze container wordt gebruikt om diverse type slangen te reparen of te vervangen, tot een formaat van 2”. Alle slangen worden getest en gecertificeerd.