Revisie Offshore Services

Een ander segment van de markt waarin Rusch Offshore zich heeft gespecialiseerd is de totale revisie van offshore kranen. In de laatste jaren zijn over geheel Europa en de Noordzee een aantal kranen gereviseerd. Deze revisies variëren van een compleet hydraulisch pakket vervangen, tot het opnieuw ontwerpen van een hydraulisch systeem en het certificeren daarvan. Deze certificering zal naar wens kunnen plaatsvinden door bestaande instanties zoals Lloyds of DNV. Rusch Offshore heeft een uitgebreide bibliotheek van bijna alle voorkomende Offshore kranen en kan snel en effectief over bijna alle relevante technische informatie beschikken. In de foto reportage kunt u een aantal kranen vinden die inmiddels bij Rusch Offshore een totale revisie hebben ondergaan.

De revisie van kranen kan naar wens op het platform worden uitgevoerd of bij Rusch Offshore in de werkplaats in Medemblik. Wanneer nodig kunnen wij de kraan aan boord demonteren en verschepen naar onze werkplaats waar de complete revisie dan plaats kan vinden.

Ook gecertificeerd laswerk op alle levels kan plaatsvinden in onze eigen las afdeling. Rusch heeft een leidende positie in reparatie van tele en vakwerkgieken wereldwijd. De keuze van kraan veiligheid en besturing systemen is uitgebreid. Systemen zoals Pat Kruger, Mipeg en Cranesmart kunnen naar keuze worden geïnstalleerd. Specialisten op elke discipline zijn binnen onze organisatie aanwezig en kunnen ad hoc worden ingezet voor de meest uiteenlopende revisies. Onze eigen engineering afdeling kan u met raad en daad terzijde staan bij een totale kraanrevisie of modificatie. Deze afdeling werkt continue met de nieuwste versies van simulatie en krachtenberekening software waardoor wij direct deze service beschikbaar hebben voor de meest uiteenlopende projecten. De Rusch organisatie kan u snel en effectief een totaal pakket bieden voor al uw offshore onderhoud projecten. Rusch offshore werkt nauw samen met Sparrows offshore waardoor wij in staat zijn om ook een totaal management pakket van al uw kraan onderhoud aan te bieden.