Slangenwissel

Bij hydraulieksystemen zijn slangen de verkeersaders voor de olie die uiteindelijk de functies van de machine laten bewegen. Deze verkeersaders hebben onderhoud nodig en na 7 jaar kan het zo zijn dat zij in z'n geheel vernieuwd moeten worden.

Bij stagnatie kan de hele machine stil vallen met alle consequenties van dien. Een jaarlijkse inspectie is daarom een must om uw kraan in goede conditie te houden. Na ongeveer 7 jaar (afhankelijk van de omgeving) kan door uitdroging en door de vele flexibele beweging waar een slang voor bedoeld is de slang aan vernieuwing toe zijn.

Voor het uitwisselen van hydrauliekslangen beschikt Rusch Offshore Services over een 10' container die is uitgerust voor het maken van hydrauliekslangen tot 2" en 4 inlagen. Zo kunnen we op iedere locatie ter wereld het volledige slangenpakket van een kraan vernieuwen.

Onze service engineers hebben hier in een gedegen training gehad. Verder wordt iedere slang na fabricage getest met een statische druktest en van een certificaat voorzien. Na de test wordt de slang gereinigd en van een label voorzien voor toekomstige referentie