FPAL

First Point Assessment (FPAL) is een database voor registratie van engelse en nederlandse leveranciers aan de olie en gas industrie. FPAL is weer een onderdeel van Achilles Information Limited, een database welke wereldwijd toegepast wordt.

FPAL is het belangrijkste instrument dat wordt gebruikt door olie & gas-inkopers om de huidige en potentiële leveranciers te identificeren en selecteren bij de gunning van contracten of bestellingen. FPAL werd opgericht in 1996 door de industrie als de oplossing voor de uitgebreide lijsten met intern goedgekeurde leveranciers en voor het elimineren van kostbare duplicaties in pre-kwalificaties van leveranciers.Voorbeelden van olie en gasbedrijven die deze database gebruiken zijn o.a. Wintershall Noordzee b.v., Total E&P Netherlands, b.v. NAM b.v.

Rusch offshore services ltd staat ingeschreven onder registratienummer: 10050928 Rusch OFFSHORE SERVICES LTD te vinden op: www.fpal.com - onder Global Oil & Gas Directory

Rush Offshore Services B.V. staat ingeschreven onder registratienummer 57252548 en leveranciersnummer 10050928 te vinden op: www.fpal.com - onder Global Oil & Gas Directory (www.oildir.com).